AERODROM NIKOLA TESLA TRAŽI RADNIKE, USLOVI VIŠE NEGO DOBRI

Ovih dana mogli smo da pročitamo da su letovi sa Aerodroma „Nikola Tesla“ kasnili zbog nedostatka radnika na utovaru i istovaru prtljaga. Kako bi rešio taj problem, Aerodrom je raspisao konkurs za posao na utovaru i istovaru, a uslovi su više nego dobri.

U toku je konkurs za radnike koji bi obavljali osnovne poslove prihvata i otpreme vazduhoplova, putnika i stvari u skladu sa propisima i međunarodnim standardima.

– U zavisnosti od potrebe posla rad se vrši na poziciji vazduhoplova, robno-carinskog magacina ili u soritrnicama. Pridržava se svih procedura u radu vezanih za predmetni posao nakon uspešno završene obuke. Po potrebi radnik asistira prilikom ukrcavanja i iskrcavanja putnika sa ograničenom pokretljivošću – stoji u opisu posla.

https://www.facebook.com/beg.aero/photos/a.553011071418249/5036697853049526/?type=3&ref=embed_post

Da bi neko konkurisao za posao mora da ima III ili IV stepen stručne spreme, normalnu fizičku snagu i izdržljivost, spremnost na delimičan rad na otvorenom uz adekvatnu zaštitnu odeću i obuću, spremnost na rad u smenama, vozačku dozvolu „B“ kategorije, visok nivo lične odgovornosti, kao i svest o važnosti poštovanja procedura.

Onaj ko dobije posao dobiće ugovor na određeno vreme sa mogućnošću produžavanja, sve nadoknade u skladu sa zakonom koje se odnose na rad praznicima ili na prekovremeni rad. Zaposleni imaju i obezbeđene sve neophodne obuke, ako i organizovan prevoz za radnike u noćnoj smeni.

Aerodrom na Fejsbuk profilu ističe mogućnost zarade i do 115.000 dinara, kao i bonus dobrodošlice u visini od 60.000 dinara nakon prva tri meseca rada. Takođe, za kandidate van Beograda Aerodrom obezbeđuje i troškove smeštaja u visini do 300 evra mesečno.

Izvor : Kurir.rs/Telegraf

Foto : Shutterstock

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *