ASFALTIRANJE STAZE NA GROBLJU U MISLOĐINU

Na inicijativu Saveta mesne zajednice Mislođin, a uz podršku Gradske opštine Obrenovac i Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca obavljaju se radovi na uređenju groblja u mesnoj zajednici Mislođin. Uređene su staze oko kapele i kroz groblje. Građevinske radove posetio je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Goran Ćirić naglasio je da će nakon uređenja ovo groblje poprimiti novi izgled, kao i da će prilaz grobnim mestima i kapeli biti pristupačniji.

Odbornik u Skupštini opštine Obrenovac Miloje Mitrović istakao je, da će se nakon radova na izgardnji prilaznog puta do kapele, kao i nakon izgradnje staza kroz seosko groblje, nastaviti sa radovima na uređenju groblja.

– U planu je da se u narednom periodu ogradi groblje. Međutim podsetio bih, da u mesnoj zajednici Mislođin ima još jedno groblje, koje je prošireno, naime dokupljena je još jedna parcela koja se nalazi u neposrednoj blizini groblja, a trudićemo se da i ovo groblje u Bačevici dodatno uredimo – naveo je Mitrović.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *