BIRA SE NAJBOLJI U REGIONU ZA OVAJ POSAO

Najveće regionalno takmičenje barmena Badel Masterclass je takmičenje na kom će barmeni pokazati sposobnosti i testirati znanje i veštine u svetu pića, a pobednik odnosi 30.000 evra kao nagradu.

Uz priliku za deljenje znanja i iskustva, za pobednika koji se bira iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije i Crne Gore osigurana je novčana nagrada od 30.000 evra.

Osim glavne nagrade, pobednik postaje ambasador pomenutog brenda. Za drugo mesto osigurano je 4.000 evra, dok je nagrada za treće mesto 2.000 evra.

evri, euro, novac u rukama, novac, pare
FOTO: SHUTTERSTOCK

Prijave traju do 16. februara, a otvorene su za sve koji ispunjavaju uslove iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, a svi iz Crne Gore mogu se prijaviti za takmičenje u Beogradu.

Ovaj Masterclass će se odvijati kroz tri uzbudljiva kruga. Prvi krug se sastoji od online provere teorijskog znanja i održaće se već 18. februara nakon verifikacije prijava na sajtu. U dalje kvalifikacije ide 20 takmičara koji odgovore na najviše tačnih pitanja i u najkraćem vremenskom roku, jer se bodovi dele i za brzinu odgovora.

Drugi krug će se održati u pet gradova – Zagrebu, Beogradu (takmičari iz Srbije i Crne Gore), Ljubljani, Sarajevu i Skoplju, a svaki grad će ugostiti najbolje barmene i takmičiće se po 20 kandidata s najviše ostvarenih bodova iz prvog kruga.

bar, barmen
FOTO: SHUTTERSTOCK/MAKSYM FESENKO

Ukupno 100 takmičara će imati priliku da pokaže svoje veštine na regionalnom nivou. Treći, finalni krug takmičenja okupiće najuspešnije iz drugog kruga. Finale će se održati u Zagrebu od 8. do 16. aprila.

Izvor : kurir.rs/Poslovni dnevnik

Foto: Shutterstock/santypan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *