EVO KAD POČINJE NOVI KRUG UZMI RAČUN I POBEDI

Novi krug izvlačenja popularne nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje na jesen.

U subotu je održano poslednje peto izvlačenje u ovom krugu gde su stanove u naselju Zemunske kapije dobili Bratislav Milosavljević i Vera Kostadinović.

U igri je učestvovalo više od 104 miliona dodeljenih kodova, a registrovano je 524.494 naloga. Skenirani računi će važiti i u narednom krugu nagradne igre koji počinje na jesen.

Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić početkom juna u Vladi Srbije su potpisali ugovore sa dobitnicima stanova u četvrtom izvlačenju novog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ i uručili im ključeve.

Uzmi račun i pobedi, fiskalni račun, nagradna igra
FOTO: PRINTSCREEN/UZMIRACUN.RS

Ministar je nakon potpisivanja ugovora i uručenja ključeva čestitao dobitnicima i najavio da će na jesen biti ponovo organizovano novo kolo nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

– Novi krug nagradne igre krenuće verovatno polovinom septembra. Svaki račun koji se pošalje računaće se i prilikom izvlačenja na jesen, tako da držimo taj kontinuitet kada je nagradna igra Uzmi računi pobedi u pitanju – rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, želja je da se poreski sistem Srbije još više i više uređuje i da se podiže svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, a ova nagradna igra je upravo jedan od načina da se to postigne.

Siniša Mali, Uzmi račun i pobedi
FOTO: MARINA LOPIČIĆ, PRINTSCREEN/UZMIRACUN.RS, ATAIMAGES

Ovaj ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2024“ počeo je 25. aprila, a završio se 8. juna. Ukupan nagradni fond ovog ciklusa bio je 10 stanova u Beogradu, a u svakom od pet krugova izvučena su po dva dobitnika.

Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja, a mogu učestvovati svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji.

IZvor : Kurir.rs

Autor: Aleksandra Kocić

Foto: Marina Lopičić, Printscreen/uzmiracun.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *