EVO KADA POČINJE NOVI KRUG UZMI RAČUN I POBEDI

Novi krug izvlačenja popularne nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje na jesen.

Mnogi građani se uveliko interesuju i raspituju kada počinje novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ u kojoj učestvuje sve veći broj ljudi i uveliko skenira fiskalne isečke.

Naime, u poslednjem izvlačenju prethodnog kruga stanove u naselju Zemunske kapije dobili Bratislav Milosavljević i Vera Kostadinović.

U igri je učestvovalo više od 104 miliona dodeljenih kodova, a registrovano je 524.494 naloga. Skenirani računi će važiti i u narednom krugu nagradne igre koji počinje na jesen.

Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić početkom juna u Vladi Srbije su potpisali ugovore sa dobitnicima stanova u četvrtom izvlačenju novog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ i uručili im ključeve.

Uzmi račun i pobedi, fiskalni račun, nagradna igra
FOTO: MARINA LOPIČIĆ, PRINTSCREEN/UZMIRACUN.RS

Ministar je nakon potpisivanja ugovora i uručenja ključeva čestitao dobitnicima i najavio da će na jesen biti ponovo organizovano novo kolo nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

– Novi krug nagradne igre krenuće verovatno polovinom septembra. Svaki račun koji se pošalje računaće se i prilikom izvlačenja na jesen, tako da držimo taj kontinuitet kada je nagradna igra Uzmi računi pobedi u pitanju – rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, želja je da se poreski sistem Srbije još više i više uređuje i da se podiže svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, a ova nagradna igra je upravo jedan od načina da se to postigne.

KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOJ IGRI

  • Svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji imaju pravo učešća.
  • Procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.
  • Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog.
  • Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.
  • Nakon klika na dugme „Registracija“, učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.
  • Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga – primera radi za članove svoje porodice, što će olakšati starijim licima i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.
  • Ukoliko aplikacija zahteva ažuriranje, potrebno je pronaći u prodavnici Google Play, Apple i Huawei i kliknuti na dugme „Ažuriranje“ („Update“).

Podsetimo, poslednji ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2024“ počeo je 25. aprila, a završio se 8. juna. Ukupan nagradni fond ovog ciklusa bio je 10 stanova u Beogradu, a u svakom od pet krugova izvučena su po dva dobitnika.

Izvor – Kurir.rs

Autor: Aleksandra Kocić

Foto: Ministartsvo finansija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *