EVO KAKO DA PRIJAVITE ŠTETU OD NEVREMENA NA STAMBENIM OBJEKTIMA

Građani Kraljeva koji su pretrpeli štetu od elementarne nepogode – olujnog vetra, grada i kiše, na stambenim objektima koji se redovno koriste za zadovoljenje osnovnih životnih potreba, tokom jula 2023. godine, štetu mogu da prijave u periodu od 7. do 21. avgusta, saopštila je Komisija za procenu štete i potreba nakon elementarnih i drugih nepogoda Gradskog veća Kraljeva.

Kako se navodi u saopštenju, uslov za prijavu štete na stambenom objektu jeste da je šteta nastala usled nepogode u julu 2023. godine, dok se za pomoćne objekte i vikend kuće, kao i za pokretnu imovinu ne vrši prijava štete.

– Prijava štete se podnosi isključivo na šalteru 5 kraljevačke Gradske uprave, na adresi Trg Jovana Sarića 1, od 7. do 21. avgusta, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, na propisanom obrascu, koji se može preuzeti: na šalteru, na internet portalu grada Kraljeva, na internet portalu Odeljenja za poslove Civilne zaštite, kao i u prostorijama Odeljenja za poslove Civilne zaštite (ul. Skopljanska br. 6).

U saopštenju se dodaje da prijave upućene pre ili nakon propisanog roka, kao i prijave koje nisu podnete na propisanom obrascu, Komisija neće razmatrati, a za sve dodatne informacije, građani se mogu obratiti Odeljenju za poslove Civilne zaštite, lično ili na broj telefona 036/33-11-99 svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Izvor : Espreso/Kurir.rs/J. S.

Foto : RINA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *