GRAD BEOGRAD DELI 380.000 VAUČERA PO 6.000 DINARA

Sekretarijat za obrazovanje i socijalnu zaštitu Grada Beograda obezbedio je 380.000 poklon vaučera (30.000 vaučera više nego prošle godine), pojedinačne vrednosti po 6.000 dinara. Pobednik na tenderu je grupa firmi koju čine Planeta Sport, Dexy Co kids, Sport vision, N sport i Trendmaker.

Dodeljen ugovor vredan je 2,28 milijardi dinara (oko 19,4 miliona evra), što je četiri miliona skuplje nego lane, objavljeno je na Portalu javnih nabavki.

Vaučeri koje kupuje grad namenjeni su za decu koja pohađaju predškolske ustanove (jasle, vrtići, pripremni predškolski program) i učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Beograda (bez obzira na osnivača ustanove), kao i za decu starosti od nula do 19 godina koja nisu obuhvaćena vaspitno obrazovnim programom (a jedan od roditelja ili staratelja ima prebivalište ili stalno boravište na teritoriji Beograda).

Takođe, vaučeri su namenjeni i za zaposlene i radno angažovane u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda (bez obzira ko je osnivač ustanove), zaposlene i radno angažovane u Centru dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda i zaposlene i radno angažovane u „Bebi servisu Beograd“

Korisnici vaučera moći će iste da iskoriste za kupovinu odeće, obuće, opreme za sport, rekreaciju i zabavu, školske opreme, proizvoda za bebe, igračke. Vaučeri važe od decembra 2023. godine do 1. marta 2024. godine.

Kako piše u dokumentaciji, isporučilac vaučera (grupa firmi koju čine Planeta sport, Dexy co kids, Sport vision, N sport i Trendmaker) obavezuje se da da omogući korisniku vaučera da ga koristi za kupovinu kompletnog asortimana u svim maloprodajnim objektima isporučilaca na teritoriji grada Beograda, što podrazumeva i kupovinu proizvoda koji su na trenutnim aktuelnim akcijama u maloprodajnim objektima, kao i na on line sajtovima.

Takođe, isporučilac se obavezuje da omogući korisniku da, za vreme važenja vaučera, iznos od 6.000 dinara sukcesivno troši, kao i da može da izvrši doplatu drugim sredstvima plaćanja u slučaju da ukupan račun bude veći od vrednosti vaučera.

Roditelji dece koja ne idu u vrtiće, prošle godine su imali rok do kraja decembra da se jave u svoju opštinu, gde su na posebnim šalterima Grada Beograda, uz ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta, mogli da podignu vaučer. Ostalima su kuponi deljeni u obrazovnim ustanovama.

Izvor: Grad Beograd

Foto: D. Milovanović/Grad Beograd

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *