JP „POŠTA SRBIJE“ TRAŽI RADNIKE, PLATA 55.000 DINARA

Usled širenja asortimana usluga i daljeg razvijanja poštanske mreže, JP “Pošta Srbije“, Beograd, zapošljava nove izvršioce na pozicijama dostavljača i vozača na određeno vreme, s mogućnošću prelaska na neodređeno vreme.

Za dostavljače početna neto zarada je od 55.000 dinara, a za vozače „B“ i „C“ kategorije od 51.000 dinara.

– Zaposleni imaju pravo na godišnji odmor od 20 do 30 radnih dana. JP “Pošta Srbije“ brine o zdravlju svojih zaposlenih i obezbeđuje preventivni i redovni sistematski pregled i osiguranje u slučaju povrede na radu, kao i mogućnost zdravstvene rehabilitacije i solidarne pomoći – navodi se u saopštenju i dodaje da „zavisno od učinka, postoji i mogućnost mesečne stimulacije i korekcije zarade“.

Za poziciju dostavljača potrebno je imati III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit „B“ kategorije. Ove pozicije su otvorene u Beogradu (Novi Beograd, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Stari grad, Zemun, Surčin, Grocka, Rakovica, Vračar, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac), Pančevu i Novom Sadu.

Za poziciju vozača „B“ kategorije potrebno je da posedujete III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit „B“ kategorije, a pozicije su otvorene u Beogradu (Zemunu), Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

Konkurs je takođe otvoren za vozače „C“ kategorije u Beogradu (Zemun), Novom Sadu i Nišu, a uslovi za ovo radno mesto su III ili IV stepen stručne spreme, CPC sertifikat i položen vozački ispit „C“ kategorije.

Kandidati svoje podatke mogu dostaviti putem elektronske prijave popunjavanjem onlajn formulara na zvaničnom sajtu Pošte Srbije ili poslati na adresu: Funkcija upravljanja kadrovima, Sektor za razvoj, Takovska 2, 11120 Beograd, PAK: 135403, sa obaveznom naznakom za koji se posao, grad i opštinu prijavljuje.

Izvor : Kurir.rs

Foto : SHUTTERSTOCK, INSTAGRAM/MILANDJURIC_GRADONACELNIK, Pošta/Vuk Branković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *