KONKURS ZA NAGRADE PROJEKTA OD NACIONALNOG ZNAČAJA „321 SRBIJA“

Udruženje „321 Srbija“, nosilac istoimenog projekta od nacionalnog značaja objavilo je konkurs za nagradu „321 Srbija“ koja se dodeljuje drugi put za najveća dostignuća u domaćem turizmu, ali i za promociju naše zemlje u svetu, sportsko dostignuće, očuvanje srpske tradicije i gastronomije.

321 Srbija
FOTO: 321 SRBIJA

Nagrade će biti dodeljene i najboljim ugostiteljskim objektima, lolaknim samopravama i turističkim organizacijama koje su postigle najbolje rezultate u godini na izmaku, zatim zaslužnima za humanitarni rad, ali i projektima koji promovišu zaštitu i očuvanje životne sredine i omladinskim organizacijama.

Takođe, biće dodeljena i novčana nagrada za influensera koji osvoji najviše glasova, a ona će po želji pobednika biti prosleđena u humanitarne svrhe, najugroženijim građanima naše zemlje, humanitarnoj organizaciji, bolnici, udruženju za zaštitu životinja…

https://www.instagram.com/p/C0eX4WvtYft/?utm_source=ig_web_copy_link

Prijave treba da se dostave putem e-maila: nagrada@321Srbija.rs ili platforme www.321Srbija.rs i to najkasnije do 9. januara 2024. godine, nakon čega će o pobednicima odlučiti stručni žiri sastavljen od pojedinaca iz javnih institucija, ali i turističkih, kulturnih i sportskih radnika. Pravo glasa imaće i publika, takođe putem portala www.321Srbija.rs.

Prošlogodišnji laureati bili su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, teniser Novak Đoković, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Nagrađeni su i predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, kantautorka i pevačica Leontina Vukomanović, predsednik Privredne Komore Srbije Marko Čadež, kao i predsednik SDPS Rasim Ljajić.

Proglašenje pobednika i dodela nagrada održaće se na godišnjom manifestaciji „321 Srbija“ početkom aprila 2024. godine.

Izvor : Kurir.rs

Foto: 321 Srbija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *