MOĆNA SRPSKA KOMPANIJA NUDI POSAO

Er Srbija je pokrenula novi konkurs za članove kabinske posade, u sklopu priprema za letnju sezonu 2024. koja počinje u poslednjoj nedelji marta sledeće godine i u skladu sa planovima daljeg razvoja kompanije.

Zainteresovane kandidatkinje i kandidati, koji žele da postanu deo tima najbrže rastuće avio-kompanije u regionu, prijave mogu podneti do 20. decembra 2023. godine putem veb sajta srpske nacionalne avio-kompanije.

https://www.instagram.com/p/C0RFsRfotEE/?utm_source=ig_web_copy_link

„Na prvom velikom konkursu koji je održan u februaru ove godine prijavilo se skoro hiljadu kandidata, od kojih je preko dve stotine njih odškolovano i sada je deo tima Er Srbije. Ubrzanim rastom nacionalne avio-kompanije, stvorila se potreba za daljim proširenjem tima kabinske posade. Pred sam kraj godine, otvorili smo i drugi konkurs i pozivamo sve zainteresovane da se prijave što pre,“ izjavila je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa u Er Srbiji.

Ko može da se prijavi

Pravo na učešće na konkursu ostvaruju svi državljani Republike Srbije, koji u tom momentu imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole, važeći pasoš i tečno govore i pišu engleski jezik. Oni koji uđu u uži izbor, imaće priliku da od predstavnika srpske nacionalne avio-kompanije saznaju nešto više o Er Srbiji i poslu za koji su konkurisali, kao i da pokažu svoja znanja i veštine.

https://www.instagram.com/p/C0BvLFPo3dA/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor : Kurir.rs/Dnevnik

Foto: Shutterstock

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *