NOVI POPUSTI ZA PENZIONERE

Penzioneri u Srbiji, korisnici penzionerskih kartica, ubuduće će moći da koriste i za 30 odsto jeftinije usluge u železničkom saobraćaju. Ovaj značajan sporazum potpisali su predstavnici PIO fonda i „Srbija voza“.

– Ovo je za nas veliki dan, jer smo ovim dali ozbiljno povoljnije uslove za veliki segment naših putnika – onima o kojima vodimo računa, a to su penzioneri. Ovaj popust od 30 odsto koji će moći da iskoriste kroz svoj program penzionerske kartice predstavlja šansu za njih, da svoje dane provedu u obilasku naše zemlje i uživaju u našim vozovima i uslugama koje pružamo – rekao je Ivan Bulajić iz „Srbija voza“.

Penzioneri, penzionerska kartica
FOTO: SHUTTERSTOCK, PRINTSCREEN

Relja Ognjenović, direktor PIO fonda je podsetio da je primena penzionerskih kartica počela 1. oktobra i da se do sada prijavilo milion najstarijih građana, ali pozvao i one koji to nisu učinili, da to urade što pre jer predstoji još popusta i iznenađenja.

– Nastavili smo da animirano i privredna društva i javna preduzeća i zahvaljujem svima koji su prepoznali značaj ovakvih sporazuma. Ovo je još jedan dokaz kako država birine o penzionerima, pored povećanja penzija i pomoći od 20.000 dinara u novembru – kazao je Ognjenović.

Izvor : kurir.rs

Foto: Shutterstock, Profimedia

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *