OBJAVLJEN RASPORED BUDUĆIH SREDNJOŠKOLACA PO ŠKOLAMA

Raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima gimnazija u srednjim školama objavljen je na portalu Moja srednja škola.

Učenici svoj raspored mogu videti putem portala Moja srednja škola, unošenjem korisničkog imena i lozinke i izborom opcije lista želja u meniju. Kada se ona otvori zelenom bojom je obeležen profil i srednja škola u koju je učenik raspoređen u prvom upisnom krugu.

Popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug elektronskim putem ili neposredno u školi je u ponedeljak, 3. jula, dok će dan kasnije, u utorak 4. jula biti objavljen konačni raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu.

Takođe, od 3. jula podnose se prijave za upis u srednje škole. Prijave će moći da se podnesu preko portala Moja srednja škola (osim za upis u muzičke i baletske škole), kao i neposredno u školi.

Sve aktivnosti u vezi sa upisom u srednju školu obavljaće se bez podnošenja ijednog papira, jednim logovanjem na portalu www.mojasrednjaskola.gov.rs, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Izvor : Kurir.rs

Foto : Shutterstock

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *