OBRENOVAČKI POLJOPRIVREDNICI U ŠVEDSKOJ

Grupa od 50 obrenovački poljoprivrednika, zahvaljujući Gradskoj opštini Obrenovac posetila je Međunarodni poljoprivredni sajam u Malmeu u Švedskoj. Ovom prilikom poljoprivredni proizvođači iz Obrenovca mogli su da upoznaju novitete iz oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Na ovoj manifestaciji mogla su se videti najnovija svetska dostignuća iz oblasti poljoprivrede.

Poljoprivredna mehanizacija najviše je privukla pažnju obrenovačkih poljoprivrednika.

Poljoprivredni proizvođači, koji su zahvaljujući sredstavima koje je Gradska opština Obrenovac izdvojila, posetili ovogodišnji Međunarodni sajam poljoprivrede u Švedskoj, zahvalili su GO Obrenovac na prilici da ostvare uvid u najrazličitije inovacije u oblasti poljoprivrede.

Posete ovakvim sajmovima neizostavan su deo programa unapređenja poljoprivredne proizvodnje na području opštine Obvrenovac.

– Nakon 3 godine i pandemije virusa korona, ponovo se vraćamo aktivnostima koje su postale tradicionalne u opštini Obrenovac, a odnose se na posete sajmovima poljoprivrede. U poslednjih 11 godina u Srbiji, država zahvaljujući konsolidovanoj finansijskoj situaciji zaista pomogla našoj poljoprivredi – naveo je član Veća opštine Obrenovac Predrag Jovanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *