OD DANAS ZELENA PIJACA NA NOVOJ LOKACIJI

Radovi na izgradnji nadstrešnice za potrebe zelene pijace na novoj lokaciji privedeni su kraju. Kako su građevinski radovi završeni pre planiranih rokova, stvoreni su uslovi da se zelena pijaca izmesti na novu lokaciju, tako da će kupci već od subote, 8. jula imati priliku da kupuju voće, povrće, mlečne proizvode, cveće i različite domaće proizvode na novoj lokaciji zelene pijace. Pored zelene pijace, na uređenom prostoru počeće sa radom i robna pijaca. Novu lokaciju pijace obišao je i predsenik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća Obrenovac Milan Marošanin iskoristio je priliku da pozove sve zakupce, da svoju robu plasiraju na tezgama na novoj lokaciji zelene pijace.

– Na samom ulazu, na delu ka Javnom komunalnom preduzeću, sa leve strane nalazi se prostor opredeljen za cvećare, kao i za tezge na kojima će se prodavati zanatski proizvodi i voće. Takođe, pored je mlečna hala pod nadstrešnicom, na ovim tezgama prodavaće se mlečni proizvodi, suvomesnati proizvodi, zatim se nastavljaju tezge na kojima će se prodavati poljoprivredni proizvodi – rekao je Marošanin.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Poslovni prostor” Petar Petrović naglasio je da novi, bolji uslovi na samom prostoru neće uticati na povećanje cena proizvoda koji tu budu plasirani.

– Zelena pijaca i robna pijaca biće na istoj lokaciji, za nas i za građane, to će biti lepo iskustvo – naveo je Petrović.

Radnici JKP- a svakog zakupca tezgi obavestiće o početku rada zelene pijace.

– Sva instalacija puštena je, nemamo nikakvih problema. Naime, 3 dana pre predviđenog roka završili smo posao, a ono što je najvažnije nismo prekinuli tradiciju, subota je pijačni dan u Obrenovcu – istakao je Marošanin.

Izvor/Foto : obrenovac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *