PLATA DO 3.000$, NE TREBA RADNO ISKUSTVO

Preko oglasa se traži kozmetičar, fitnes instruktor, maser odnosno maserka i doktor medi-spa za rad na kruzeru. Mesečna zarada iznosi i do 3.000 evra!

Dosta naših državljana mašta o radu na brodu prvenstveno zbog visokih plata, bakšiša, ali i ambijenta, putovanja i obilaska gotovo celog sveta. Mnogi od njih su i stupili u rad na kruzeru, zaradili dobru sumu novca i obezbedili sebi nekretninu. Oni koji bi želeli da rade na brodu treba da znaju i koje uslove moraju da ispune.

Trenutno se na oglasima traže radnici za rad na kruzerima sa pet i sedam zvezdica za jednu spa-kompaniju u kojima se navodi mesečna zarada od 2.000 do 3.000 dolara mesečno.

kruzer, luksuzno putovanje, putovanje kruzerom
FOTO: SHUTTERSTOCK

Što se tiče uslova u oglasu se navodi:

  • Konverzacijski nivo engleskog jezika
  • Diploma iz tražene struke
  • Važeći pasoš
  • Radno iskustvo nije neophodno
  • Za prijavu za intervju poslati CV na engleskom elektronskim putem

– Trening je onlajn i ne plaća se, a postoji i mogućnost da odmah počnete sa radom na brodu. Kompanija pokriva troškove za avio kartu do broda i troškove izdavanja USA vize – piše u oglasu.

Srbi koji su radili na brodu ranije su govorili da plata prvenstveno zavisi od pozicije, ali da se kreće od 2.000 dolara pa čak do 10.000 dolara mesečno.

Onaj ko radi na poziciji, na primer fitnes instruktor, uz procenat može da zaradi minimum 4.000 dolara. Poznato je i da ljudi sa Balkana dosta dobro prolaze na kruzerima upravo zbog dobre komunikacije.

Izvor : Kurir.rs

Autor: Aleksandra Kocić

Foto: AP/Ilustracija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *