POMOĆU OVA 4 TRIKA MOŽETE DA OSTVARITE OGROMNU MESEČNU ZARADU

Ovo je proces koji finansijski planeri koriste za izradu dugoročnih finansijskih planova koji uspevaju, piše Business Insider.

Planiranje promena: Vaši ciljevi za penziju verovatno će se menjati tokom vremena. Dugoročni finansijski plan koji funkcioniše uzima u obzir neizbežne promene u ciljevima, vrednostima, prioritetima i okolnostima. Uštedite više nego što mislite i uložite taj višak novca kako biste povećali bogatstvo.

Povećajte prihod: Povećanje prihoda ubrzava rast bogatstva. Postoji mnogo načina za povećanje prihoda, pa treba da odaberete strategiju koja vam najviše odgovara.

novac, pare
FOTO: PROFIMEDIA

Štednja nije sve: Živeti skromno može pomoći u izgradnji bogatstva, ali štednja nije jedini ključ. Troškovi mogu da se smanje, ali samo štednjom propuštate prilike za stvaranje rastuće imovine.

Finansijska strategija: Investiranje je ključno, ali morate mudro da ulažete. Dobra strategija uzima u obzir izbor investicionih sredstava, povezane troškove, diverzifikaciju, porezne implikacije i izbegavanje grešaka poput spekulacija i preuzimanja previše rizika.

Izvor : kurir.rs/Poslovni dnevnik

Foto: Shutterstock

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *