POMOĆU OVE APLIKACIJE NA SVAKIH 500 DINARA DOBIJAJU SE POPUSTI

Aplikacija je laka za korišćenje, jednostavna i na njoj će moći da vide svi popusti, koliki su i na koje artikle se odnose.

Da biste instalirali ovu aplikaciju potrebno je da ste penzioner i da imate penzionersku karticu.

Moći će i da sakupljaju neke poeni, o kakvim poenima se tačno radi i kako u praksi zapravo sve to deluje govorio je za Kurir Branislav Pavlović, član izvršnog veća udruženja Sindikata penzionera.

penzionari
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

– Pa ja mislim da sada nemamo neke veće primedbe u našem udruženju, ali nemamo neke informacije kako se to sve odvija. Mi se na kraju se bavimo više nekim globalnim problemima penzionera, ali pretpostavljam da je to počelo da funkcioniše, da se skupljaju bodovi, međutim ne znam da li je neko već uspeo da iskoristi te bodove, šta je dobio i tako dalje

A evo kako aplikacija funkcioniše:

– Znači, na svaki potrošenih 500 dinara dobije se jedan bod. To može da se iskoristi za kupovinu onih predmeta koji su označeni, znači ne može se pretvoriti u novac, nego apsolutno mora da se obavi neka kupovina. Na aplikaciji su pobrojane sve firme koje daju popuste i gde mogu da se iskoriste ti bodovi. Ipak treba uzeti obzir da dosta naših penzionera i nisu digitalno pismeni ili ne znaju za to ili ih ne zanima – rekao je Pavlović i dodao:

– Čak bih stavio jednu malo veću primedbu i PIO fondu da još nisu ni podeljene sve ove penzionerske kartice, da veliki broj ljudi ih još uopšte nije ni dobio znači i ne može da ih koristi, jer penzionerska kartica je uslov kako bi se aplikacija koristila.

Izvor : kurir.rs

Foto: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *