POŠTA, BOŠ, DELEZE, DM, LUKOIL I JOŠ 30 POSLODAVACA TRAŽE 1.195 RADNIKA! 

Nezaposleni, studenti ali i penzioneri danas imaju veliku šansu da nađu stalan ili povremen posao kod nekog od 36 velikih poslodavaca.

Naime, Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala za Grad Beograd i Gradska opština Novi Beograd, u četvrtak 23. novembra, od 11 do 14 časova, u zgradi opštine, Bulevar Mihaila Pupina 167, organizuju Sajam zapošljavanja.

Organizatori najavljuju da će 36 poslodavaca ponuditi ukupno 1.195 radnih mesta različitih delatnosti.

Nedelja, Vikend, Radno Vreme, Prodavci, Trgovci
FOTO: REUTERS

Lista radnih mesta

Najviše slobodnih radnih mesta biće ponuđeno za pozicije prodavaca, operatera u proizvodnji, dostavljača, poštara, vozača, agenata osiguranja, kao i poslova za medicinske sestre, mašinske i inženjere elektrotehničke struke, magacionere, komercijaliste, službenike obezbeđenja, bebi sitere, geronto – domaćice i higijeničare.

Među kompanijama koje oglašavaju slobodna radna mesta biće između ostalih: „Lukoil“ koji potražuje 13 radnika, od čega, pored ekonomiste, pravnika i računovođe je i 10 prodavaca na pumpama, zatim „DM Drogerije“ sa 25 radnih mesta u ponudi, koliko je oglasio i Institut za zaštitu majke i deteta, dok je „Gerontološkom centru“ potrebno 57 radnika.

studenti, hiljadu dinara, pomoć države, novčana pomoć, dinari, novac, pare, srpski dinar
FOTO: SHUTTERSTOCK, ILUSTRACIJA

Predškolska ustanova „11. april“ na Sajmu zapošljavanja na Novom Beogradu oglasiće pozicije za 61 radnika, a „Deleze Srbija“ za 90 radnih mesta. Najveću ponudu za radnicima istakle su „Pošte Srbije“ sa čak 150 slobodnih radnih mesta i firma „Robert Boš“, kojoj je za pogon u Pećincima potrebno 140 radnika na proizvodnim linijama, u skladištu i na poslovima tehničara održavanja.

Ko može da konkuriše

Gradska opština i NSZ, pozivaju nezaposlene, učenike završnih razreda, studente, kao i penzionere koji tragaju za povremenim poslovima, da dođu na Sajam zapošljavanja i provere da li im ponuđeni poslovi odgovaraju.

Sajam zapošljavanja, takođe je i prilika da zaposleni koji nameravaju da promene firmu ili kvalifikaciju, dobiju informacije o deficitarnim zanimanjima i mogućnostima prekvalifikacija, navedeno je u saopštenju.

Izvor : Kurir.rs

Foto: Shuttrestock, Ilustracija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *