UKLANJANJE KVAROVA ŠIROM OBRENOVCA

U sredu, 19. jula Srbiju je pogodilo nevreme koje je donelo štetu velikih razmera. Naime, na nadzemnoj distributivnoj mreži na teritoriji opštine Obrenovac, oluja je uslovila ogromnu štetu, a ekipe radnika Elektrodistribucije Obrenovac iste večeri izašli su na teren kako bi uklonili kvarove na srednjenaponskim vodovima i trafostanicama i na taj naččin omogućili da struja stigne u gradsko jezgro, ali i u sve seoske mesne zjaenice na teritoriji opštine Obrenovac. Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima obišao je ekipu radnika Elektrodistribucije, koji su od srede do subote u punim kapacitetima radili na uklanjanju kvarova.

Stanojević je obišao mesnu zajednicu Baljevac gde su radnici privodili kraju radove na ukanjanju kvarova na niskonaponskim nadzemnim vodovima na koja su pala stabla ili su provodnici bili pokidani.

Meštani iz Baljevca, gde je oluja pričinila veliku štetu, naglasili su da su radnici Elektrodistribucije uložili vliki napor kako bi kvarovi na mreži bili uklonjeni što je moguće pre.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *