URUČENE NOVČANE NAGRADE NAJBOLJIM STUDENTIMA OBRENOVCA

Na konkursu Gradske opštine Obrenovac, 50 studenata sa visokim prosečnim ocenama ostvarenim tokom godina studiranja, dobilo je pravo na novčane nagrade, u iznosu od po 72000 dinara, koje su podeljene u dve rate. U prostorijama biblioteke „Vlada Aksentijević“ u Obrenovcu, organizovana je dodela prve rate studentskih novčanih nagrada najboljim studentima osnovnih i master studija akreditovanih fakulteta i visokih škola.

Nagrade studentima uručili su predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević, predsednik Komisije za obrazovanje Dragan Blažić i načelnik odeljenja za informisanje Boris Bogdanovski.

„Mladi ljudi treba da ostanu u Obrenovcu, važno je da im ponudimo kvalitetnu infrastrukturu, ustanove koje će zadovoljiti potrebe roditelja i dece. Mladima pružamo dodatne podsticaje da ostvaruju još bolje rezultate u budućnosti, a na taj način zajednici garantujemo obrazovane ljude koji će svojim stečnim kvalifikacijama i znanjem doprineti razvoju opštine Obrenovac. Studenti koji nisu ostvarili pravo na novčane nagrade, imaće priliku da otputuju na besplatno letovanje“ – rekao je predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević.

Drugi deo studentskih nagrada, najboljim studentima biće uručen u avgustu tekuće godine.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *