15 SEZONA

Ako ste bili nostalgični, sa zadovoljstvom vas možemo obavestiti da je vaša nostalgičnost prošlost. Animirana serija Sunđer Bob Kockalone potvrdila je rad na 15. sezoni, samo godinu dana pre svoje monumentalne 25. godišnjice.

Prikazivanje serije na Nikelodeonu počelo je u julu 1999. godine i, uključujući 15. sezonu, ima ukupno 345 epizoda. Predstojeća sezona uključivaće 26 epizoda koje „otkrivaju još veće nautičke avanture“, a navodi se da glavni lik u ovoj sezoni misli da je razvio alergiju na Krabby Patties (rakburgere). S druge strane, Plankton uči samoodbranu od Sendi.

Nije iznenađujuće da Nikelodeon nastavlja da ulaže u ovaj projekat, jer ova mreža navodi da je Sunđer Bob Kockalone „vladala kao najgledanija animirana serija 21 uzastopnu godinu“ od njenog objavljivanja 1999. godine. Nikelodeon nastavlja sa produkcijom emisije koju je kreirao Stiven Hilenberg.

Sve nove epizode će debitovati na Nikelodeonu kao i obično, dok se sezone 1–12 emituju na Paramount+. Nije ni to jedini novi sadržaj Sunđer Boba kojem se mnogi raduju; u aprilu je najavljeno da novi film, „Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie“, stiže na Netfliks.

Izvor : B92/IGN ADRIA

Foto: Profimedia

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *