ČETIRI PRIČE O NEKIM OBIČNIM LJUDIMA IZA REŠETAKA

Foto:Promo

Izvor: Kurir.rs/TV ekran/Lokalne novine | Obrenovac, 02.06.2023.

U produkciji Telekom Srbija i kuće „Mir medija“ snima se serija „Poseta„, koja će se emitovati na Superstar kanalu.

Reč je o četiri priče: „Reka“, „Plen“, „Požar“ i „Beton“, svaka od po četiri epizode, zasnovane na stvarnim događajima, o četvoro različitih ljudi koji u istražnom zatvoru čekaju da budu pušteni ili da im se sudi. Kreator serije je Veljko Mićunović, koji potpisuje i režiju priča „Reka“ i „Beton“. Uroš Tomić je režirao „Požar“, a Mina Đukić „Plen“. Scenaristi su Vlada Simić i Mina Đukić. Producenti su Aleksandar Protić i Veljko Mićunović, a direktori fotografije Dušan Grubin i Miloš Jaćimović.

Glumačku ekipu čini preko 100 glumaca iz čitavog eks-ju regiona: Boris Isaković, Luka Grbić, Ozren Grabarić, Krešimir Mikić, Ksenija Marinković, Izudin Bajrović, Miloš Timotijević, Uliks Fehmiu, Ivana Vuković, Snežana Bogdanović, Nikola Ristanovski, Anita Ognjanović, Matija Vastl, Kamka Točinovska, Leon Lučev, Gordana Boban, Nikola Rakočević, Dragan Despot, Ljuba Bandović, Nataša Šolak, Stefan Vukić, Radoš Bajić, Vahid Džanković, Andrija Kuzmanović, Rale Milenković…

Iako je na prvi pogled priča smeštena u klasičan kriminalističko istražni okvir, serija govori o autentičnim ljudskim sudbinama, uglavnom običnih ljudi, bliskih publici, što kod gledalaca izaziva veliki potencijal za identifikacijom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *