DVE DECENIJE SJAJNE ĐUSKE, DOBRE ENERGIJE I NASMEJANIH MLADIH LJUDI

Festival sjajne đuske, dobre energije, fenomenalnih gostiju, atmosfere i nasmejanih mladih ljudi „Uhvati ritam“ održaće se u nedelju, 2. juna u mts dvorani. Ove godine obeležava 20 godina postojanja i želja organizatora je da svim gostima i igračima prired događaj za pamćenje.

Beogradski festival igre
FOTO: JOVAN MIHAJLOVIĆ

Sa velikim brojem učesnika, kako domaćih tako i iz regiona, festival će trajati tokom celog dana, od ranih jutarnjih časova pa do kasnih večernjih sati. Takmičari su svih uzrasta od onih najmlađih do iskusnih seniora. Tu su i sami početnici, ali i vrhunski profesionalci. Takođe, biće prisutni svi stilovi moderne igre.

Beogradski festival igre
FOTO: JOVAN MIHAJLOVIĆ

Glavni cilj festivala „Uhvati ritam“ je da promoviše igru, stvara nove buduće saradnje, širi dobru energiju među decom i mladim igračima i da im omogući iskustvo za neke naredne nastupe.

Svake godine, uz podršku ambasada, dolaze strani poznati koreografi koji rade sa najvećim svetskim zvezdama muzičke scene, uključuju se i brojne javne ličnosti, sportisti, glumci, pevači, umetnici kao članovi žirija na samom festivalu.

Beogradski festival igre
FOTO: JOVAN MIHAJLOVIĆ

– Očekujemo veliki broj učesnika, kao i svake godine i radujemo se što će svi saradnici biti deo jubileja našeg festivala. Takođe, podjednako smo nestrpljivi da vidimo šta su mlade i starije grupe pripremile, nadamo se dobrim, kvalitetnim i kreativnim idejama i nastupima. Kao što smo već istakli, najvažnije je da među decom i omladinom vlada lepa energija, vesela atmosfera i da se stiče dragoceno iskustvo za sve buduće plesne poduhvate – najavili su iz organizacije festivala.

Izvor : Kurir.rs

Foto: Jovan Mihajlović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *