OTVORENA MANIFESTACIJA ”OBRENOVAČKO KULTURNO LETO”

Koncertom Miloša Radovića u subotu, 1. jula otvorena je manifestacija ”Obrenovačko kulturno leto”. Koncert je održan na otvorenoj sceni obrenovačke banje sa početkom u 20.00 sati, a u prisustvu velikog broja publike. Otvranju ”Obrenovačkog kulturnog leta” prisustvovali su predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Operski pevač i profesor pevanja Miloš Radović pored klasičnog repertoara izvodio je starogradke pesme, šlagere i romase., a na sceni kod banje nastupio je u pratnji brata za klavirom.

– Trudimo se da repertoar uvek bude raznovrstan, da ne ponavljamo, te da uvek ponudimo nešto novo. Ljudi nikada ne znaju tačno šta da očekuju, međutim znaju da mogu da očekuju dobar kvalitet –rekao je Radović.

Kao i protekle 3 sezone i ove godine, deo programa ”Obrenovačkog kulturnog leta” biće organizovn na sceni obrenovačkog banjskog komleksa.

– 22. Obrenovačko leto u Obrenovcu očekujemo da bude, kao i do sada posećeno. Dođite u Obrenovac, posetite banju, uživajte u letnjim večerima u Obrenovcu. Današnji dan je izuzetan za Obrenovac, danas smo zatvorili staru pijacu, a otvorili manifestaciju ”Obrenovačko kulturno leto” – rekao je direktor Javnog komunalnog preduzeća Obrenovac Milan Marošanin.

U okviru tradicionalne manifestacije ”Obrenovačko kulturno leto”, publika će imati priliku, da tokom jula i avgusta, isprati 30 različitih kulturno-zabavnih programa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *