OVAKO SADA IZGLEDAJU LOKACIJE IZ PORODIČNOG BLAGA

Serija Porodično blago u našem sećanju ima poseban značaj i rado se vraćamo gledanju ovog vanvremenskog klasika. U videu se prikazuju kuće u kojima su živeli Gavrilovići, Gagići, Lister i drugi. Prikazan je fakultet na koji je išao Zlatko Gavrilović i mnoge druge lokacije.

https://www.instagram.com/reel/Cz55dRbMZ7Y/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

„Srećno i bezbrižno detinjstvo. Koliko mi je žao što toga nema više, toliko mi je drago što sam ga proživeo!“ – komentariše jedan pratilac

„Porodično blago serija mog detinjstva svi se skupimo u sobi i pratimo legendarne glumce jedva sam čekao novu epizodu nastavak bilo je to bezbrižno detinjstvo i krivo mi što toga nema više danas. Danas kad puste reprizu budi uspomene na neka prošla vremena.“

„Koliko smo bili srećni nekada …. sve je imalo dušu i smisao“

„Не могу да верујем да и даље знам речи песме, а 20 год нисам гледала серију.“ – ovo su samo neki od mnogobrojnih komentara koji su ljudi stavljali u opis ovog vide.

U serija se opisuje život porodice Gavrilović – šestočlane beogradske porodice u kojoj zajedno žive deda, supružnici i njihovo troje dece. Otac koji radi u propalom preduzeću, stariji sin koji je loš student, kćerka koja je buntovnica, mlađi sin koji je nazainteresovan za školu i deda koji čuva tajnu zakopanog blaga, čine ovu priču zanimljivom. Blago je u središtu radnje, jer za njega, osim dede i unuka, saznaju i dva brata koji su kupili zemlju u kojoj je zakopano zlato. Da to su Tika Špić i Đoša legendarni likovi ove neprevaziđene serije.

Izvor : Espreso I.O.

Foto: printscreen/ instagram/ dete_devedesetih

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *