REKORDERI

Mnoge serije postale su planetarno popularne toliko da su se u celom svetu reprizirale na malim ekranima po više puta.

Popularna platforma veštačke inteligencije odgovara koje serije su rekorderi po broju ponovnih prikazivanja u svetu.

„Nažalost, moji podaci sežu do septembra 2021. godine, tako da nemam informacije o događajima ili statistikama koje su se desile nakon tog datuma. Međutim, do tog trenutka, nekoliko serija je bilo poznato da su bile izuzetno često reprizirane širom sveta“, navodi čet bot u odgovoru.

Ovo su neke od tih serija: 1. „Prijatelji“ („Friends“)

Ova popularna američka komedija prati živote šestoro prijatelja u Njujorku. Iako se originalno emitovala od 1994. do 2004. godine, i dalje je bila često reprizirana na mnogim televizijskim kanalima širom sveta.

2. „Simpsonovi“ („The Simpsons“)

Ova animirana serija prati avanture porodice Simpson. Prvi put se emitovala 1989. godine i postala je izuzetno dugotrajna i omiljena serija koja je često reprizirana.

3. „Zvezdane staze“ („Star Trek“)

Originalna serija „Zvezdane staze“ prvi put se pojavila 1966. godine. Nastala je cela franšiza sa brojnim serijama, filmovima i spin-ofovima koji su često bili reprizirani.

4. „Porodica Adams“(„The Addams Family“)

Ova crnohumorna serija prikazivala je neobičnu porodicu Adams. Emitovana je tokom šezdesetih i iako je imala samo dve sezone, postala je kultna i često reprizirana serija.

5. „Seks i grad“ („Sex and the City“)

Ova serija prati četiri prijateljice u Njujorku dok istražuju ljubavne i životne teme. Emitovana je devedesetih i dvehiljaditih, a i dalje je često reprizirana.

Izvor : B92/VIJESTI.ME

Foto : Gavrilo Stanojevic/Shutterstock

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *