SESTRE GOBOVIĆ ODRŽAĆE KONCERT U MTS DVORANI

Sestre Gobović, Marina i Marija održaće koncert „Lepota je u tradiciji“ 20. maja u MTS dvorani.

Sestre Gobović
FOTO: ALEKSANDAR JANJANIN

Ovaj koncert spaja tradicionalnu muziku Balkana s savremenim zvukom, ističući se izuzetnim talentom i stvaralaštvom sestara Gobović.

Njihov dugogodišnji rad na negovanju izvorne muzičke tradicije je nagrađen prestižnim priznanjima, a album „Lepota je u tradiciji“ predstavlja vrhunac njihovog dosadašnjeg stvaralaštva.

Sestre Gobović
FOTO: ALEKSANDAR JANJANIN

Osim sestara Gobović, na koncertu će se kao specijalni gosti pojaviti talentovani vokalni solista Renato Henc i popularni bend Frajle, čiji će nastup dodatno obogatiti veče.

Renato Henc svojim izuzetnim glasom obećava da će ovo biti nezaboravno iskustvo za publiku, dok Frajle svojim prepoznatljivim zvukom i energičnim nastupom donose poseban šarm koncertu.

Sestre Gobović
FOTO: ALEKSANDAR JANJANIN

Na sceni će izvođače pratiti vrsni muzičari ansambla Ministarstva Odbrane „Stanislav Binički“, kao i mladi članovi hora „Slavujčići“, koje već godinama edukuju i vode sestre Gobović pri Hramu Svetog Save.

Uz to, sestre Gobović su pozvale i mladu vrhunsku solistkinju Tijanu Rajković, koja će dodatno obogatiti veče svojim izuzetnim talentom, kao i vilolinistkinju Katarinu Ranić.

Izvor : Kurir.rs

Foto: Aleksandar Janjanin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *