ŽENE, OVI FILMOVI ĆE VAS PODSETITI KOLIKO JE DOBRO BITI SAM

Možda zaboravljate koliko je neverovatno imati slobodu i sposobnost da se fokusirate samo na sebe. Ako ste u jednom od onih „zašto sam sama?“ raspoloženju, izdvojili smo za vas nekoliko inspirativnih filmova zbog kojih ćete se sigurno osećati bolje u vezi sa statusom vaše veze.

IŠČEZLA (Gone Girl)

Iščezla je triler zasnovan na bestseler romanu Njujork Tajmsa i jedan od najpopularnijih filmova koji je objavljen 2014. Radnja ovog filma se vrti oko Nika Dana, koga igra Ben Aflek, koji postaje glavni osumnjičeni za nestanak svoje žene. Na prvi pogled ne izgleda toliko interesantno ali se priča razvija u nešto što definitivno ne biste očekivali. Možemo vam garantovati, pronalaženje partnera će vam biti poslednja stvar na umu nakon što pogledate ovaj film!

DŽON TAKER MORA UMRETI (John Tucker Must Die)

Ovaj zastareli klasik je obavezan na listi filmova za sve neudate dame. Reč je o tri srednjoškolki iz potpuno različitih grupa, koje rade zajedno kako bi se osvetile momku koji je izlazio sa sve tri u isto vreme. One uništavaju njegovu reputaciju, slamaju njegovo prevarantsko srce i kroz sve to stvaraju posebnu međusobnu vezu.

ODRASTANJE (Boyhood)

Odrastanje je iskren film koji ističe radosti i nedaće života kroz perspektivu dečaka po imenu Mejson. Film prati Mejsona kako odrasta u periodu od 7 do 18 godina i prelazi iz tinejdžera u odraslu osobu. Njegovo odrastanje, razvoj njegovih odnosa i životne događaje kroz koje mora da prođe zaista vas vezuje za lik i omogućava vam da razmislite o svom životu. Ovaj film vredi pogledati, posebno imajući u vidu da je film sniman u periodu od 12 godina sa istim glumcem koji igra malog dečaka dok odrasta.

500 DANA LETA (500 Days of Summer)

U ovoj epskoj, ali tragičnoj ljubavnoj priči, Tom, koji je beznadežni romantičar, susreće prelepu sekretaricu Samer na svom radnom mestu i brzo se zaljubljuje u nju. Kako njihova romansa napreduje, on zaista veruje da je pronašao svoju srodnu dušu, ali, nažalost, Samer ne oseća isto i vidi pravu ljubav kao nešto što se dešava samo u bajkama.

VEČNI SJAJ BESPREKORNOG UMA (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)

Od kreatora filmova „Biti Džon Malkovič“ i „Adaptacija“ dolazi film o otuđenom paru koji odlučuje da se podvrgne proceduri da izbriše svoja sećanja jedno na drugo iz umova nakon užasnog raskida. Kroz ovaj film učimo o bolu gubitka i zamršenim aspektima njihovog odnosa.

TUŽNA VEZA (Blue Valentine)

Tuzna veza prikazuje ljubavnu priču Dejvida i Sindi, koji su zajedno dugi niz godina, ali su razvili osećaj distance u svojoj vezi. Tokom godina, Sindi je izrasla u uspešnu ženu sa mnogo mogućnosti koje su joj na raspolaganju, ali Dejvid je ostao ista osoba kao što je bio kada su se prvi put sreli.

DRUGA ŽENA (The Other Woman)

Ovo je modernija i ozbiljnija verzija filma „Džon Taker mora da umre“, sa Kameron Dijaz, Kejt Apton i Lesli Man u glavnim ulogama. Priča prati tri žene koje udružuju snage da bi se osvetile muškarcu sa kojim su bile u isto vreme. Ovo je visoko ocenjena komedija koja će vas sigurno naterati da cenite činjenicu da ste slobodni!

I jedan savet za kraj: Zaboravite veze ako nisu nešto što je trenutno relevantno za vaš život! Uživajte u samačkom životu i prihvatite stvari kakve jesu.

Izvor : Espreso/ Ženski magazin

Foto : Printscreen/ Youtube/ Rotten Tomatoes Trailers

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *