AKCIJA ČIŠĆENJA PROSTORA OKO ZDRAVSTVENE STANICE U STUBLINAMA

Savet mesne zajednice Stubline u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac i Domom zdravlja Obrenovac organizovali su akciju čišćenja prostora oko zdravstvene stanice u ovoj mesnoj zajednici. Akciju je podržao i predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

Stanojević je ovom prilikom pohvalio zalaganja članova Saveta mesne zajednice Stubline, da ovu seosku mesnu zajednicu učine boljim mestom za život.

– Lekar opšte prakse u zdravstvenoj stanici Stubline od ponedeljka, radiće u dve smene. Verujem da će članovi mesne zajednice Stubline, urediti i prilaze drugim ustanovama u ovom selu, kako bi u predstojećim prolećnim danima ova mesna zajednica izgledala još lepše. Ovom prilikom pozivam i članove Saveta drugih mesnih zajednica, da vođeni primerom Saveta mesne zajednice Stubline, realizuju ovakve i slične aktivnosti, da uređuju svoja životna okruženja – rekao je Stanojević.

Srđan Grčić iz Saveta mesne zajednice Stubline naglasio je da će akcija čišćenja seoskih groblja, koja je sprovedena prošle godine, biti ponovljena i ove.

Ovom prilikom naglašeno je da će ambulanta u Stublinama raditi svakog dana od ponedeljka do petka u periodu od 7.00 do 20.00 sati.

– Obezbedili smo stručan medicinski kadar koji će ovamo raditi. Sve zdravstvene stanice su umrežene u integrisani zdravstveni informacioni sistem, te građani uslugu koju dobijaju u Domu zdravlja Obrenovac, mogu dobiti i u svojim zravstvenim stanicama – rekao je direktor Doma zdravlja Obrenovac Miloš Peković.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *