ANIMIRANI FILM „TROLOVI – BEND NA OKUPU“ U SKC OBRENOVAC

Animirani film „Trolovi – Bend na okupu“ biće prikazan u bioskopskoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” u subotu, 11.novembra i u nedelju, 12. novembra sa početkom u 18.00 sati.

Ana Kendrik i Džastin Timberlejk vraćaju se svojim ulogama u novom poglavlju blokbaster muzičke franšize TROLOVI – BEND NA OKUPU. Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka i Zakeralo sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio dio njenog omiljenog benda Brozon. Bend, ali i cijela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije vidio svoju braću.
Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog nevjerovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvijezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.
Pored neobuzdane radosti karakteristične za TROLOVE i u ovom filmu čućemo neke nove ali i klasične pop hitove i imaćemo priliku da čujemo neke od najvećih zvijezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *