ASFALTIRANA RATARSKA ULICA U RATARIMA

Putarske ekipe danas su radile na asfaltiranju Ratarske ulice u Ratarima. Za meštane ove mesne zajednice ova saobraćajnica je od velike važnosti jer predstavlja vezu sa Šabačkim putem.

Miloš Stanojević, predsednik Gradske opštine Obrenovac je rekao da se infrastrukturni radovi odvijaju širom opštine Obrenovac.

– Iako je Prvi maj mi ne stajemo, ono što je jako bitno jeste da se odvijaju radovi na teritoriji naše opštine i to me raduje da ćemo odgovoriti na sve potrebe naših sugrađana. Obećali smo da ćemo nastaviti sa prvim lepim danima u ovoj godini. Podsetiću da smo pre ove uradili Radničku ulicu u Bariču koja sada ima potpuno novi izgled i kada se to upotpuni sa novim vrtićem to daje drugi izgled Baričkoj koloniji. Ratarska ulica će isto tako imati drugačiji izgled i moći će da pruži što bezbednije odvijanje saobraćaja – izjavio je Stanojević.

Stanojević je najavio radove i u drugim mesnim zajednicama, a to su rekonstrukcija kružnog puta u Stublinama i Moštaničke ulice u Maloj Moštanici.

– To su dva veoma važna pravca u našoj opštini i morali smo da napravimo takav plan kako bi se te ulice rekonstruisale i kako bi stanovnici imali kvalitetnu infrastrukturu – naveo je Stanojević.

Predrag Milivojević, odbornik u Skupštini Gradske opštine Obrenovac rekao je da je Ratarska ulica potpuno rekonstruisana i dodao da se infrastrukturni radovi u ovoj mesnoj zajednici nastavljaju.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *