ASFALTIRANJE NEKATEGORISANIH PUTEVA ŠIROM OPŠTINE OBRENOVAC

Gradska opština Obrenovac u saradnji sa Javnim preduzećem za izgradnju Obrenovca nastavlja akciju ”Put do svake kuće”. U toku su radovi na izgradnji nekategorisanih puteva u mesnim zajednicama Draževac, Ušće, Mala Moštanica i Belo Polje.

Radove na izgradnji putne infrastrukture, obišli su predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca, Goran Ćirić, rekao je, da je opština Obrenovac među prvim opštinama u Republici Srbiji u izgradnji puteva počela sa primenom asfaltnih slojeva od recikliranog, odnosno struganog asfalta i dodao da se na taj način, primenom ove tehnologije brine o očuvanju životne sredine.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević, naglasio je da se lepi oktobarski dani koriste za završetak nekih radova na teritorijama mesnih zajednica.

„Širom opštine izvode se radovi na asfaltiranju nekategorisanih putnih pravaca, a naš cilj je da što veći broj ovih puteva dobije novi asfalt kako bismo učinili lakšim svakodnevno funkcionisanje naših građana. Zahvaljujući našem dobro poznatom projektu ”Asfalt do svake kuće”, svake godine naša putna mreža je sve veća. Radovi na izgradnji putne infrastrukture nastaviće se i početkom naredne godine.“ – rekao je Stanojević.

Kako navode nadležni iz GO Obrenovac na prostoru mesne zajednice Draževac, asflatirani su nekategorisani putevi u Jelisavčića i Švabića kraju. U Maloj Moštanici pored asfalta u Ulici Mitrepolita Mihajla, postavljen je novi asfalt u Kosmajskoj ulici, kao i na nekategorisanom putu u blizini ulica Moštaničke i Vis. U mesnoj zajednici Belo Polje, nakog rešavanja imovinsko pravnih odnosa, deo Tamnavske ulice je asfaltiran, a asfaltirani su i nekategorisani putevi u mesnoj zajednici Ušće.


Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *