ASFALTIRANJE PUTEVA U GRABOVCU

U Donjem kraju u mesnoj zajednici Grabovac, u okviru programa ”Asfalt do svake kuće” u toku su radovi na izgradnji putne infrastrukture. Završne radove na asfaltiranju saobraćajnice u ovom delu mesne zajednice Grabovac obišao je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

Predsednik Saveta mesne zajednice Grabovac Aleksandar Ljubojević naglasio je, da se radovi na izgradnji puteva obavljaju na predlog Saveta mesne zajednice.

– Trudićemo se da u narednih nekoliko dana asfaltiramo sve što smo predvideli za prvi ciklus radova na asfaltiranju. Ovom prilikom zamolio bih građane za malo strpljenja tokom izvođenja građevinskih radova. Takođe, napomenuo bih da je u prethodnom periodu, u Grabovcu nedostajalo više od 60 kilometara asfalta, međutim zahvaljujući realizaciji projekta koji podrazumeva izgradnju putne infrastrukture, u ovoj mesnoj zajednici trenutno fali oko 20 kilometara asfalta, što će u narednom periodu biti nadoknađeno – rekao je Ljubojević.

On je istkao da je u planu i postavljenje ulične rasvete na mestima gde ista nedostaje.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Goran Ćirić neveo je da će svakodnevni život meštana Donjeg kraja Gabovca, nakon asfaltiranja puteva, biti umnogome olakšan.

Stanojević je ovom prilikom istakao, da projekat ”Asfalt do svake kuće” daje pozitivne rezultate, te je sve manje putnih deonica koje je potrebno pokriti asfaltom.

– Tokom aprila i maja očekujemo završetak radova koji su započeti početkom proleća. Nakon ovih radova u mesnoj zajednici Grabovac, radiće se na izgradnji putne mreže i u mesnim zajednicama Dren, Ušće, Konatice, Jasenak, Mislođin – naveo je Stanojević.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *