ASFALTIRANJE U GRABOVCU I SKELI

U toku su radovi na asfaltiranju putnih pravaca na teritorijama mesnih zajednica Grabovac i Skela. Danas su građevinske radove obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Ulice na kojima se izvode radovi od izuzetne su važnosti, budući da su u pitanju putni pravci koje koristi veliki broj građana ovog dela opštine, te će asfaltiranje doprineti boljim uslovima svakodnevnog života meštana.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Goran Ćirić naglasio je da se radovi na izgradnji putne infrastrukture obavljaju zahvaljujući saradnji Gradske opštine Obrenovac, Grada Beograda i Javnog preduzeća Putevi Beograd.

Odbornik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Željko Topalović zahvalio je Gradskoj opštini Obrenovac na uočavanju potreba građana mesne zajednice Grabovac, jer kako kaže, putni pravac koji se asfaltira u ovoj mesnoj zajednici umnogome će olakšati svakodnevno funkcionisanje meštana.

U mesnoj zajednici Skela završavaju se radovi na asfaltiranju Ulice JNA, koja je prema rečima Milana Stojića, odbornika u Skupštini Gradske opštine Obrenovac, važna jer ovom ulicom saobraća gradski prevoz i to više puta dnevno.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević ovom prilikom podsetio je da se planovi za izvođenje radova na izgradnji putne infrastrukture u seoskim mesnim zajednicama izrađuju na osnovu zahteva građana upućenim Savetima mesnih zajednica.

– Nakon radova u Grabovcu i Skeli, počeće radovi na izgradnji puteva u mesnoj zajednici Ratari. Takođe, kako bismo održali kontinuitet izgradnje putne mreže na teritoriji opštine Obrenovac, u toku je i planiranje radova za narednu godinu. Važno je da nastavimo saradnju sa Gradom Beogradom, kada su u pitanju putevi, odnosno njihova rekonstrukcija i izgradnja – naveo je Stanojević.

On je naglasio da je izuzetno važno unapređivati kvalitet putne mreže, kako bi se podigao nivo kvaliteta svakodnevnog života građana u svim delovima opštine.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *