ASFALTIRANJE U MESNOJ ZAJEDNICI STUBLINE

U okviru projekta ”Put do svake kuće” koji sprovodi Gradska opština Obrenovac u saradnji sa Javnim preduzećem za izgradnju Obrenovca i Savetima mesnih zajednica u toku su radovi na asfaltiranju nekategorisanih putnih pravaca na području opštine Obrenovac. Predstavnici Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca obišli su građevinske radove na izgradnji Ulice Ljiljane Kontić u naselju Dubrava u mesnoj zajednici Stubline.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Goran Ćirić naveo je da će asfaltirana ulica spojiti dva kraja naselja Dubrava.

– Nakon završetka radova, meštani će imati bolje uslove svakodnevnog života. Naime, ova putna deonica neće biti prekrivena blatom, građani ovog dela naselja Dubrava, ubuduće neće imati problem sa prašinom, kao što je to bio slučaj ranije – naveo je Ćirić.

Predsednik Saveta mesne zajednice Strubline Srđan Grčić naglasio je, da je ova ulica bila u jako lošem stanju, a prema njegovim rečima ova putna deonica je značajna za mesnu zajednicu Stubline, budući da povezuje nekoliko krajeva ove mesne zajednice.

Jedan od predloga Saveta mesne zajednice Stubline je i rekonstrukcija kružnog puta.

Nakon ovih radova počeće radovi na izgradnji nekategorisanih putnih pravaca na području mesnih zajednica, Veliko Polje, Belo Polje, Urovci, Skela.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *