ASFALTIRANJE ULICE JNA U SKELI

Gradska opština Obrenovac u saradnji sa Javnim preduzećem za izgradnju Obrenovca nastavlja sprovođenje projekta ”Put do svake kuće”.  U mesnoj zajednici Skela u toku su radovi na asfaltiranju ulice JNA, koje su danas obišli predstavnici opštine Obrenovac i Grada Beograda. Ova ulica, kojom se odvija i autobuski saobraćaj i koju koristi većina meštana Skele, poslednji put je asfaltirana pre pedeset godina.

Gradski menadžer Miroslav Čučković naglasio je bitnost saradnje Gradske opštine Obrenovac i Grada Beograda u realizaciji velikog broja infrastrukturnih projekata.

„Nakon završenih radova na asfaltiranju u naselju Rojkovac, nastavljeno je sa radovima u mesnoj zajednici Skela. Ova ulica u Skeli je značajna, jer je koristi veliki broj meštana, ali i javni prevoz saobraća ovom ulicom. Nakon obavljenih radova u Skeli, građevinske mašine će se naći u mesnim zajednicama Ratari i Mala Moštanica.“ – rekao je predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević.

U mesnoj zajednici Skela planirano je i asfaltiranje ulice „10.oktobar“.

Predsednik opštine je naglasio da će projekat „Put do svake kuće“ ući u svako selo kako bi svi dostavljeni zahtevi mesnih zajednica za asfaltiranje, a koji se uklapaju u budžet, bili što pre realizovani i dodao da će se ova praksa nastaviti kako bi cela teritorija opštine bila premrežena putnom mrežom.

Asfaltiranje se obavlja prema utvrđenom planu i prema prioritetima koje su dostavili Saveti mesnih zajednica.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *