„BEOGRADSKA ZIMA 2024“ U OBRENOVCU

Na gradskom trgu u Obrenovcu, u okviru manifestacije Beogradska zima, najmlađi sugrađani imali su priliku da uživaju u zabavnom dečjem programu.


Dečji kulturni centar Beograda u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac organizovao je koncert na kome je nastupala Ana Radonjić (Zoe Kida) i dečji hor Prve obrenovačke osnovne škole, a nakon koncerta publika je mogla da pogleda i predstavu za decu „Tužni psić“ u izvedbi pozorišta „Pinokio“.

„Kao i svake godine tradicionalno čitava manifestacija i program počinje ovde kod nas, na našem gradskom trgu. Danas smo imali priliku da vidimo hor Prve obrenovačke osnovne škole, Anu Radonjić i da vidimo predstavu pozorišta ”Pinokio” iz Zemuna. Ovo je način da svim našim sugrađanima naši mališani požele sve najbolje u Novoj godini, da požele dobro zdravlje, puno uspeha i da još lepše i sretnije provedemo 2024. godinu, a prvog januara ponovo ćemo se videti i zajedno jedni drugima poželeti sve najbolje.“- rekao je Zoran Ćorlomanović, član Veća GO Obrenovac.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *