BESPLATNI JEDNODNEVNI IZLETI ZA PENZIONERE

Penzioneri sa teritorije gradske opštine Obrenovac zainteresovani za besplatne izlete, mogu podneti prijave u holu Gradske opštine Obrenovac, kancelarijama mesnih zajednica, Udruženju penzionera i u prostorijama stare banje. Ovaj program namenjen penzinerima realizuje i finansira Gradska opština Obrenovac.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević ovom prilikom naveo je, da je penzionerima koji budu iskazivali interesovanje za besplatne izlete, od dokumentacije neophodna lična karta i penzioni ček kojim dokazuju status penzionera.

Penzioneri sa teritorije opštine Obrenovac mogu podneti prijave za besplatne izlete od danas, a kako nadležni ističu, prijave će biti moguće i ubuduće, sve dok bude bilo interesovanja za organizovane izlete.

– Ove godine izleti će se organizovati na novim lokacijama, penzioneri će obići Ovčarsko-kablarsku klisuru. Trudili smo se da pronađemo lokacije, koje će njima biti interesantne i pristupačne, kako bi im organizovan izlet bio uživanje. Penzioneri će ovoga puta obići Čačak i okolinu, a na Rudniku će odmarati – rekao je Stanojević.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Obrenovac” Milan Marošanin naglasio je, da će prostorije banje pored svojih primarnih namena biti i mesta gde će građani podnositi prijave za sve izlete koje Gradska opština Obrenovac organizuje.

On je takođe iskoristio priliku i naveo, da je broj kupača u banjskim kupatilima mnogo veći u odnosu na prošlu godinu.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *