DEČIJI FILM „LESI – NOVA AVANTURA“ U SKC OBRENOVAC

Dečiji film „Lesi – nova avantura“ biće prikazan u bioskopskoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” u subotu, 2. marta i u nedelju, 3. marta sa početkom u 18.00 sati.

Pored nove i uzbudljive avanture, prelepih tirolskih pejzaža i naravno, naše pametne Lesi, publika će imati priliku da otvori svoja srca predivnoj poruci koju ovaj igrani film za decu pruža, a to su hrabrost, snaga i važnost prijateljstva i ljubavi.

O FILMU: Letnji je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol. Tetka Kozima tamo živi sa svojim džek rasel terijerom Pipom i njenom novom usvojenom decom Kleo i Henrijem.
Kada Flo, Kleo i Henri čuju za nestanak pasa u selu, uznemireni su i zaista zabrinuti da ne izgube iz vida Lesi i Pipu. Ubrzo potom, dolazi do provale kod tetke Kozime i Pipa je ukradena! Zajedno sa Lesi, tri prijatelja kreću da uhvate lopove i spasu Pipu…

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *