DEČJA NEDELJA U OBRENOVAČKIM VRTIĆIMA

Dečja nedelja održava se tradicionalno u prvoj nedelji oktobra, ove godine pod sloganom “Veliko srce Srbije”. U vrtićima PU “Perka Vićentijević” Dečja nedelja obeležava se nizom aktivnosti. U danu koji protiče u sportskim aktivnostima, mališane u vrtiću “Veseljko” posetio je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa svojim saradnicima.

Miloš Stanojević, predsednik Gradske opštine Obrenovac je na početku istakao važnost fizičke aktivnosti za svu decu.

– Ono što je veoma bitno je da posvećujemo pažnju našim najmlađima kada je u pitanju fizička aktivnost i kada su generalno deca u pitanju, jer deca su naša budućnost i moramo mnogo više pažnje posvećivati njima, ne bi li oni postali bolji ljudi i da bi odrasli i borili se za naš grad i državu – rekao je Stanojević.

– Ono što me raduje je da vaspitači pristupaju sa velikim entuzijazmom samom ovom događaju, iako je to u opisu njihovog posla vidi se da u njima ima ljubavi prema poslu koji obavljaju. Još jednom čestitao bih svoj deci Dečju nedelju, neka ostanu vesela i razdragana i ono što je bitno da ostanu zdrava, a mi ćemo stvarati bolje uslove za njihovo odrastanje – poručio je Stanojević.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *