EKO KAMPOVI – OBRENOVAČKI OSNOVCI OTPUTOVALI NA GOČ

Prva grupa od 120 đaka iz obrenovačkih osnovnih škola u okviru programa „Eko kampovi“ otputovala je na besplatnu rekreativnu nastavu na Goč.

Obrenovački mališani će u okviru programa „Eko kampovi“, koji se u potpunosti finansira iz budžeta Gradske opštine Obrenovac, provesti narednih sedam dana u odmaralištima „Centra dečjih letovališta Beograda“.  Ovom prilikom na sedmodnevnu rekreativnu nastavu otputovali su učenici Prve obrenovačke osnovne škole i Osnovne škole ”Posavski partizani”. Na ovaj put ispratio ih je i podelio radost sa njima predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

U okviru programa ”Eko kapovi” deca besplatno borave na nekoj od najatraktivnijih planina Srbije, Tari, Goču, Rudniku, Bukulji i Divčibarama. Ovaj program je jedinstven u Srbiji, a uspešno se realizuje već dvanaest godina zaredom i veoma je značajan za pravilan razvoj mališana.

„Gradska opština Obrenovac čini da rekreativne nastave za decu budu nezaboravne, ali i da roditelji ne misle na plaćanje boravka , na rate. Tokom marta ove gdine planirano je puno odlazaka grupa učenika na planine. Deca će imati priliku da uživaju u prirodnom okruženju, da se druže sa drugarima i učiteljicama.“ – rekao je Stanojević.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *