FILM „BARBI“ U BIOSKOPU SKC OBRENOVAC

Dugoiščekivani film „Barbie“ čiju režiju potpisuje maestralna Greta Gerwig konačno je stigao u bioskope, a tokom naredne nedelje će biti prikazan u bioskopu Sportdko kulturnog centra Obrenovac.

Projekcije su od 17. do 20. agusta od 20 časova, uz specijalno izneđenje i posebnu Barbi scenu, na kojoj će posetioci moći da se fotografišu.

Film „Barbie“ o najpoznatijoj lutki na svetu pod rediteljskom palicom Grete Gervig koja je zajedno sa svojim suprugom Noom Baumbakom napisala scenario posle pretpremijere za filmsku kritiku dobio je odlične recenzije i kratke kritike uz konsenzus da je u pitanju ostvarenje koje može da uđe u pojedinim kategorijama u trku za Oskara.

Najviše pohvala film je dobio na polju produkcije, kostima, scenografije i fantastične glume Rajana Goslinga i Margo Robi.

Svetski uspeh filma „Barbie“ podstaknut je odličnom prodajom na blagajnama na nekim od najvećih svetskih filmskih tržišta, uključujući Veliku Britaniju, Meksiko i Australiju. Film je bio na prvom mestu na tim tržištima svakog vikenda otkako je počeo da se prikazuje.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Universal / Warner Bros

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *