FILM „JORGOVANI“ U SKC OBRENOVAC

Nakon beogradske premijere, obrenovačka publika biće u prilici da pogleda film „Jorgovani“ u režiji Siniše Cvetića. Film ”Jorgovani” biće prikazan u bioskopskoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” u subotu, 2. i u nedelju, 3. marta sa početkom u 20.00 sati.

U filmu Jorgovani, mnogima omiljeni glumački par, Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić tumačiće uspešne glumce koji su i bračni supružnici.

Katarina i Igor su zvezde televizijske serije „Kad zamirišu jorgovani“ koja je osvojila nagradu za najbolju seriju godine. Pošto su i zvezde ljudi, a ljudi su svakojaki na proslavi će izaći na videlo mnogi kako njihovi problemi, tako i problemi koji muče domaću kinematografiju. Ovo ostvarenje će nam pomoći da otkrijemo da li je moguće iza filmskih kamera održati prikazanu ljubav. Takođe, videćemo šta sve može da sakrije glamur popularnosti.

Reditelj romantične komedije ‘Jorgovani’ je Siniša Cvetić, dok scenario potpisuje David Jakovljević koji se i sam pojavljuje u filmu. Pored pomenutog vodećeg dvojca, između ostalih, uloge tumače Nebojša Dugalić, Milutin Mima Karadžić, Gordan Kičić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Jana Bjelica i Nenad Okanović.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Promo, Tanjug

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *