FILM „NAPOLEON“ U SKC OBRENOVAC

Film „Napoleon“ biće prikazan u bioskopskoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” u subotu, 25.novembra i u nedelju, 26. novembra sa početkom u 20.00 sati.

Napoleon je epski akcijski spektakl koji detaljno prikazuje uspone i padove legendarnog francuskog cara Napoleona Bonaparte, kojeg glumi dobitnik Oskara Joakin Feniks.Nasuprot zadivljujućoj pozadini filmskog stvaralaštva velikih razmera koje je stvorio legendarni reditelj Ridli Skot, film prikazuje Bonapartin nemilosrdni put do moći kroz prizmu njegovog zavisničkog, promenljivog odnosa sa svojom jedinom istinskom ljubavlju, Džozefinom, pokazujući svoje vizionarske vojne i političke taktike protiv nekih od najdinamičnijih bitaka ikada snimljenih.

Uloge u filmu ostvarili su pored Finiksa (Gladijator, Walk the Line, Her, Joker) i Kirbijeve (filmski serijali Nemoguća misija, Brzi i žestoki, serija Kruna), Rupert Everet, Tahar Rahim, Ludivin Sanier i mnogi drugi. Scenario potpisuje Dejvid Skarpa.

Ridli Skot je uspeo da na velikom platnu dočara vojne i političke Napoleonove pobede, kao i šest velikih bitaka, koje su bile ključne za Napoleonovu vladavinu. Većina ratnih scena snimana je u Velikoj Britaniji, ali i jedna na Malti, gde je ekranizovan Napoleonov prvi trijumf – osvajanje Tulona 1793. godine.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *