FILM „NEDELJA“ U SKC OBRENOVAC

Film “Nedelja” koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog, biće prikazan u bioskopskoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” u četvrtak 18.januara, petak 19.januara i nedelju 21.januara sa početkom u 20.00 sati.

Film „Nedelja“ inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Kroz prvu etapu Džejovog života, detinjstvo, mladost, i sami početak karijere, ispričana je priča o Dorćolu osamdesetih, ulici, sitnom i većem kriminalu, kao i stilu života Roma, ispričanim kroz poglede na svet dva brata.

Malog Džeja igra dečak koji se zove Alen Selimi i odlično se snašao u glavnoj ulozi. S obzirom da ne zna da čita, kako je naveo reditelj Nemanja Ćeranić, mališan je pokazao inteligenciju i bez problema naučio replike. Alen je odradio scene kada je Džej kao dečak provodio vreme na ulici, ali u popravnom domu.

Odraslog Džeja glumi Husein Alijević Husa, koga pamtimo kao pevača i plesača iz dance grupe devedesetih, Beat Street. On već više od deceniju radi „iza scene“ i nije bio toliko u prvom planu, tako da je ova uloga njegov povratak. Svoje prve korake na estradi je imao upravo uz lika kog glumi, s obzirom da je plesao na njegovim koncertima.

U glavnim ulogama su Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Milica Janevski i mnogi drugi. Scenario je napisao Stefan Bošković, a režiju potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *