FILM „NEMOGUĆA MISIJA – ODMAZDA 1“ U SKC OBRENOVAC

Prepuna napete akcije i zapanjujućih vratolomija, „Nemoguća misija: Odmazda – prvi deo“ biće prikazana u Sporstko-kulturnom centru ”Obrenovac” u subotu, 16. i u nedelju, 17. septembra sa početkom u 20.00 sati.

Od trenutka kada se svet prvi put upoznao sa neprevaziđenim Itanom Hantom koga glumi Tom Kruz, prošlo je 27 godina. Za te, skoro tri decenije, „Nemoguća misija“ postala je jedna od najuspešnijih, najdugovečnijih i svakako najvoljenijih franšiza u istoriji kinematografije. Scene, likovi i muzika iz prethodnih šest filmova su sada već kultni. Zato, milioni fanova širom sveta opravdano s nestrpljenjem čekaju najnoviji, sedmi nastavak, a fantastična glumačka ekipa predvođena Kruzom obećava blokbaster kakav do sada nismo videli.

U bioskopu Cineplexx Galerija Beograd, 8. jula od 20.00, fanovi franšize imaće priliku da se upuste u najnoviju misiju Itana Hanta, sa nikad većim ulogom!

Neuništivi Itan Hant i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina sveta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje.

Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

 Uloge: Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby.

Reditelj: Christopher McQuarrie.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Izvor:lokalnenovine.rs

Foto:Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *