FILM „ŽIVI I ZDRAVI“ U SKC OBRENOVAC

Film „Živi i zdravi“ biće prikazan u bioskopskoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” u subotu, 10.februara i u nedelju, 11. februara sa početkom u 20.00 sati.

Šta sve može da pođe naopako na svadbi, kad mlada dva dana pred istu shvati da ne želi u brak bi bio kratak siže ove komedije mladog crnogorskog autora.

Film je sniman u Crnoj Gori na teritoriji opštine Herceg Novi  i Portonovi Resort-u.
Venčanje, tradicija, sukob novog i starog, ali i atraktivnost ambijenta primorja Crne Gore, okvir su ovoj dirljivoj, mada i burnoj, eksplozivnoj komediji u kojoj uloge tumače poznati glumci iz Srbije i regiona.

Glavnu žensku ulogu, Draganu, tumači Tihana Lazović, mladoženju Moma igra novljanski glumac Goran Slavić, njegovog kuma Goran Bogdan, a mladoženjine roditelje igraju Snježana Sinovčić Šiškov i Momčilo Pićurić. Sa mladine strane, u ulogama roditelja su Mirjana Joković i Dejan Đonović, dok kumu igra Dragana Dabović.

„Za mene je ovaj film bio jedna akumulacija smeha i nervoze. Želeo sam da se ljudi smeju, a ako se ne smeju, dobiće napad panike. Uživao sam u svemu tokom rada na filmu, i na samoj premijeri, bilo je jako dirljivo, emotivno. Prikazali smo film u Herceg Novom, a taj grad je vezan i za moj prethodni film. I ovde sam hteo prikazati tu kombinaciju drame i komedije“, približio je Marinović svoj drugi film.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *