IZGRADNJA VODOVODNE MREŽE U STUBLINAMA

U mesnoj zajednici Stubline u Ulici Pavla Solarića izvode se radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže. Nakon izgradnje oko 390 metara nove mreže vodovoda u ovom delu mesne zajednice Stubline, 17 domaćinstava imaće priliku da se priključi na vodovodnu mrežu. Danas su građevinske radove obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Predsednik Saveta mesne zajednice Stubline Srđan Grčić naglasio je, da će se nakon ovih radova izvoditi radovi na izgradnji vodovodne mreže i u drugim delovima mesne zajednice Stubline, kako bi sva domaćinstva imala mogućnost priključka na mrežu vodovoda.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” Branko Matić podsetio je da su završeni do sada planirani radovi na izgradnji sekundarne mreže vodovoda u mesnoj zajednici Grabovac, međutim najavio je nove građevinske radove u ovoj mesnoj zajednici, kao i u Ulici Brestova u mesnoj zajednici Stubline.

– Za priključak domaćinstva na mrežu vodovoda neophodna je dokumentacija, koja se sastoji od kopije plana parcele, lista nepokretnosti, kao i dokaza da je objekat legalan, građevinske dozvole ili rešenja o ozakonnjenju – naveo je Matić.

Građani koji podnose zahtev za priključak na vodovodnu mrežu, ovu uslugu Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” mogu platiti na 12 mesečnih rata, a u zavisnosti od dužine priključka za ovu uslugu potrebno je izdvojiti sredstva u visini od oko 18.000 dinara.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *