IZMENE U REŽIMU SAOBRAĆAJA ZBOG ODRŽAVANJA BICIKLISTIČKE TRKE BEOGRAD – BANJA LUKA

Zbog održavanja biciklističke trke Beograd – Banja Luka u Obrenovcu će u sredu, 17. i u četvrtak, 18. aprila doći do izmene u režimu saobraćaja.

U četvrtak, 18. aprila održaće se kružna trka, kada će doći do izmene i u nekim delovima grada do potpune obustave saobraćaja.

– Biciklisti će se kretati ulicama Vojvode Mišića, Kneza Mihajla, Miloša Obrenovića i Kralja Petra I, te će u periodu od 11.00 do 19.00 sati doći do izmena u režimu saobraćaja. Međutim, u navedenim ulicama u periodu od 10.00 do 16.00 časova doći će do povremene izmene režima saobraćaja, dok će u periodu od 16.00 do 19.00 sati doći do potpune obustave saobraćaja u pomenutim ulicama – naveo je predsednik Komisije za bezbednost saobraćaja Ivan Stojić.

On je ovom prilikom zamolio sugrađane, da u sredu, 17. aprila ne parkiraju vozila u ulicama Vojvode Mišića, Kralja Petra I, Kneza Mihajla i Miloša Obrenovića.

U četvrtak, 18. aprila uslediće etapa od Beograda do Bijeljine, a biciklisti će ovom prilikom proći kroz opštinu Obrenovac.

– Zatvorene će biti ulice Miloša Obrenovića, Ljube Nenadovića i Vojvode Mišića ka Šabačkom putu i to u periodu od 12.00 do 14.00 časova – rekao je Stojić.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *