IZMENE U REŽIMU SAOBRAĆAJA ZBOG ODRŽAVANJA PETROVDANSKOG VAŠARA

Od četvrtka, 11. jula do subote, 13. jula, u opštini Obrenovac održaće se manifestacija Petrovdanski vašar. Tokom održavanja ove manifestacije, doći će do izmena u režimu saobraćaja.

Od 11. do 13. jula do 6.00 sati za saobraćaj će biti zatvoren deo Ulice Miloša Obrenovića, od raskrsnice sa Knez Mihailovom, Ulica Majora Tepavca i deo Ulice Kralja Petra.

Član Veća opštine Obrenovac Ivan Stojić ovom prilikom naglasio je, da će doći do izmena u režimu saobraćaja, te da će vozila sa glavnih saobraćajnica biti preusmeravana na obilaznice oko Obrenovca.

– Na kružnom toku saobraćaj će biti preusmeren ka Ulici Kralja Aleksandra I i ka Tamnavskoj ulici. Zamolio bih građane koji će posetiti ovu trdicionalnu manifestaciju, da vode računa gde parkiraju svoja vozila. Postoji dovoljan broj parking mesta koja se mogu koristiti, a moram naglasiti da će specijalno vozilo u saradnji sa komunalnom milicijom vršiti strogu kontrolu zelenih površina, kao i mesta koja su namenjena osobama sa invaliditetom – naveo je Stojić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *